cenovnik .pdf

pdf format

LOGO DŽONI KOM

slučajna slikaslučajna slikaslučajna slikaslučajna slikaslučajna slika

KOTLOVI

KOMBINOVANI KOTLOVI

LIVENI KOTLOVI NA ČVRSTO GORIVO

KOTLOVI NA PELET I PELET SETOVI

ELEKTRIČNI KOTLOVI I MINI KOTLARNICE

KOTLOVI NA GAS I PRIBOR ZA GASNE INSTALACIJE

KOTLOVI NA TEČNO GORIVO, GORIONICI I PRIBOR

OPREMA ZA KOTLOVE I KOTLARNICE

REZERVNI DELOVI ZA KOTLOVE

Kombinovani čelični kotlovi (od kotlovskog lima) trajnožareći, sa kosim ili pravim ložištem, kao i liveni čelični kotlovi na čvrsto gorivo, prvenstveno su namenjeni za loženje drvetom i ugljem. Pored primarne namene za loženje drvetom i ugljem, ugradnjom odgovarajućeg gorionika umesto drveta i uglja kao gorivo mogu koristiti: pelet, koštice voća, naftu, prerađeno ulje ili gas. Odlikuje ih jednostavno održavanje, visok stepen iskorišenja i niski troškovi eksploatacije (grejanja).

Kotlovi na pelet predstavljaju efikasan, ekonomičan, ekološki i komforan način zagrevanja životnog ili poslovnog prostora. Rad ovih kotlova je automatizovan, mogu se programirati za više različitih režima rada. Imaju visok stepen iskorišćenja, kao gorivo koriste pelet koji zbog malog stepena vlažnosti ima visoku energetsku vrednost 5,4 kWh/kg. Pri sagorevanju peleta ostaju minimalna količina pepela i dimnih gasova, što ga uz činjenicu da je biološki obnovljiv svrstava u jedan od ekološki najprihvatljivijih izvora energije.

Električni kotlovi su malih gabarita i skladno dizajnirani, lako se montiraju i ne zauzimaju puno prostora. Mogu se koristiti kao osnovni izvor grejanja, a idealni su kao pomoćni izvor grejanja u prelaznim periodima.

Kotlovi na gas se uklapaju u svaki prostor zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, najčešće se kače na zid, namenjeni su za grejanje i pripremu tople vode uz maksimalan komfor i minimalnu potrošnju. Po načinu odvođenja dimnih gasova mogu biti fasadni - kondezacina cev se izvodi kroz zid (fasadu) ili dimnjačni - dimni gasovi se ispuštaju kroz dimnjak. Po načinu korišćenja energije gasa mogu biti konvencionalni i kondezacioni koji dodatno koriste toplotu vodene pare iz dimnih gasova što im dodatno povećava stepen iskorišćenja.

- BESPLATAN PREVOZ ROBE DO KUPCA NA TERITORIJI SRBIJE
- KOTLOVI NA ČVRSTO I TEČNO GORIVO, ELEKTRIČNI I KOTLOVI NA GAS
- ŠPORETI, PEĆI I KAMINI ZA ETAŽNO GREJANJE I TRAJNOŽAREĆI
- RADIJATORI PANELNI, ALUMINIJUMSKI I CEVASTI ( SUŠAČI )
- CEVI BAKARNE, PEX, ALPEX ZA INSTALACIJE PODNOG I KLASIČNOG CENTRALNOG GREJANJA
-POCINKOVANE, PVC I PPR CEVI ZA VODOVODNE I KANALIZACIONE INSTALACIJE.
- CIRKULACIONE PUMPE ZA CENTRALNO I SOLARNO GREJANJE DOMAĆIH I STRANIH PROIZVODJAČA
-PUMPE ZA VODOSNABDEVANJE I NAVODNJAVANJE ( POTAPAJUĆE I POVRŠINSKE SA ELEKTRO ILI BENZINSKIM MOTOROM, SA ILI BEZ POSUDE ), HIDROFORI I REZERVOARI
- SVE VRSTE VENTILA: RADIJATORSKI, SIGURNOSNI, MEŠNI ( MEŠAJUĆI ), VENTILI ZA PODNO GREJANJE, USPONSKI, URONSKI, KUGLA, ŠIBER I DRUGI SVIH DIMENZIJA
- KOMPLETNA PONUDA ZA SOLARNO GREJANJE: SOLARNI BOJLERI, KOLEKTORI ( SOLARNE ĆELIJE ), NOSAČI KOLEKTORA, AKUMULATORI TOPLOTE, SIGURNOSNI SISTEMI I PUMPE ( PUMPNI MODULI )
- FITING ( VEZNI ELEMENTI ) BAKARNI, MESINGANI, POCINKOVANI, PPR I PVC ZA POVEZIVAJE CEVNIH INSTALACIJA I UREDJAJA
- ČELIČNE KONSTRUKCIONE CEVI, PROVODNE CEVI ZA TRANSPORT GASOVA I TEČNOSTI POD PRITISKOM, TOPLO I HLADNO VALJANI ČELIČNI LIMOVI I RAZNI PROFILI ( INP, UNP, L ), ALUMINIJUMSKE CEVI, LIMOVI I PROFILI

U.T.P.D. DŽONI KOM D.O.O.
SVILAJNAC, Kneza Miloša 126
tel./fax: 035/312-379, 314-199, 311-942, 063/660-964
e-mail: dzonikom@verat.net, office@dzonikom.com, dzonikom@gmail.com

najpovoljnije cene
POČETNAKATALOZIFOTO GALERIJAKALENDARKONTAKT štampač